Παρασκευή, 9 Αυγούστου 2013

RAITA ΔΥΟΣΜΟΥ (मिंट रायता)














Και για να συνοδεύσουμε το πικάντικο Punjabi dal curry μας και να το "δροσίσουμε" κάπως, φτιάξαμε στα γρήγορα και μία raita, δηλαδή ένα ινδικό ντιπ γιαουρτιού με δυόσμο, αγγούρι και πιπεριά. Γρήγορο, εύκολο και πολύ υγιεινό!

Υλικά:
  • 1 φλ. γιαούρτι στραγγιστό
  • 2 κ.σ. αγγούρι σε μικρά κυβάκια
  • 2 κ.σ. πιπεριά Φλωρίνης σε μικρά κυβάκια
  • 1 κ.σ. φρέσκος δυόσμος ψιλοκομμένος
  • 1 κ.σ. χυμό λεμονιού
  • Αλάτι

Εκτέλεση:
Απλώς αναμειγνύω καλά όλα τα υλικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου